Új jelszó kérése
Kategóriák
Szavazás
Milyen cipőből legyen nagyobb a választék?
Csatos
Tépőzáras
Fűzős
Garancia

14 nap pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes Házhozszállítás

Ingyenes babacipő szállítás

Hírlevél
TOP termékek
Összehasonlítás
Termékajánló

Babacipő cikkek érdekességek

2017.09.08 11:36
Babacipő vásárlás miközben a kicsi alszik? - Lehetséges.

Babacipő vásárlásra már nem csak személyesen, hanem online az interneten is lehetőség van. Rengeteg szülőnek okoz gondot elmenni a boltba a kis poronttyal, hogy kiválasszák a megfelelő cipőt. Nehéz összeegyeztetni a kicsivel, hogy mikor alszik vagy mikor nyűgös éppen. Sok esetben pedig nincs megfelelő babacipő bolt a közelben, ahol minőségi cipőt lehetne beszerezni. Vagy csak több tíz kilométerrel arrébb.

Erre kínál egy nagyon jó lehetőséget az internet, ahol webshopon keresztül lehet megvenni az ideális babacipőt. Otthonról, kényelmesen tudunk cipőt rendelni. Ráadásul az utazási költség mellett rengeteg időt is megspórolunk. Amiből valljuk be, igen kevés van a kis poronty mellett.

Hogy válasszuk ki a megfelelő cipőt online vásárlásnál?

A legelső lépés, hogy le kell mérni a baba lábát. Ezt nagyon egyszerű elvégezni.

  • Alvó baba esetén csak egy vonalzóra vagy mérőszalagra van szükségünk. Mérjük le a lábát a saroktól egészen a leghosszabb ujjig. Így megkapjuk a lábméretét. Ehhez az eredményhez adjunk hozzá 7-9 mm-t, és megkapjuk a cipő belső talphosszát

  • Ha ébren van a baba, akkor állítsuk rá egy papírlapra, és ceruzával rajzoljuk körbe a lábát. Egy mérőszalag segítségével pedig mérjük le a talphosszat a saroktól a leghosszabb lábujjig. Ha ez megvan, akkor adjunk hozzá 7-9 mm-t, hogy megkapjuk a szükséges cipő belső talphosszának méretét

A láb leméréséhez mi a második verziót ajánljuk. Amint ráállítjuk a lapra, a baba testsúlya ránehezedik a talpára. A talp pedig terhelés alatt adja ki teljes hosszúságát. Ezzel a módszerrel mérhető meg a legpontosabban a baba talphossza. A 7-9 mm-t ne felejtsük el hozzáadni.

Ha lemértük a baba talpát, és hozzáadtuk a plusz millimétereket, akkor a babacipő mérettáblázat alapján nézzük meg, mekkora cipőre van szüksége a porontynak.

Minden termékünk alatt megtalálható a hozzá tartozó mérettábla.

A mérettáblázat alapján már csak ki kell választanunk azt, amelyik a legjobban tetszik és pár nap alatt már a babánk lábán is lehet a cipellő(minden cipőhöz külön nézzük és ellenőrizzük a mérettáblát). Az internetes vásárlás legnagyobb előnye hogy kényelmesen otthonról végezhető, időt és energiát spórolunk meg, amit a babánkra vagy éppen magunkra is fordíthatunk.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.